Blauwe leren jas

Probeer eens wat anders: een blauwe leren jas

Op zoek naar een nieuwe leren jas, maar wilt u wel eens wat anders dan een zwarte of bruine leren jas? Kijk dan eens bij de andere kleuren leren jassen die we bij Leather Shop Doci verkopen! Doci verkoopt de leren jassen van het topmerk Versano, een jassenmaker die het leuk vindt om af en toe eens wat nieuws te proberen. De ontwerpers zitten daar niet vast aan een van te voren bepaald stramien, maar mogen eens wat nieuws proberen als ze een briljante ingeving krijgen. Zodoende dat de designers het ook leuk vinden om eens een keer te kijken naar het gebruik van andere, frisse kleuren. Voor een blauwe leren jas bijvoorbeeld.

Leuk toch, dat blauwe leren jasje?
Waarom zou een leren jas altijd dezelfde kleur moeten zijn? Leather Shop Doci laat zien dat leren jassen in andere kleuren dan de standaard kleuren net zo leuk en spannend kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld zo'n opvallend rood leren jasje, of een groene. En die blauw leer jasjes kunnen ook een echte aanwinst voor je garderobe zijn! De ontwerpers van Versano hebben voor de blauwe leren jas een mooie kleur blauw gekozen die subtiel maar vrolijk is en die past bij verschillende soorten gelegenheden. De ideale jas om in je kast te hebben en vaak te gebruiken.

Een blauw leren jasje, mooi en comfortabel
Het is fantastisch om een jasje te hebben dat er mooi uitziet en waarmee je op een leuke manier opvalt. Maar het is natuurlijk helemaal te gek als dat jasje dan ook nog eens als gegoten zit! Bij Versano wordt altijd veel tijd besteedt aan het ontwerpen van de juiste pasvorm voor een nieuwe jas. Het blauw leer jasje van Versano is daar ook een goed voorbeeld van. Fris en modieus van buiten, warm en comfortabel van binnen. Precies waar Versano haar goede reputatie aan te danken heeft! U vindt alle jassen van Versano in het assortiment van Leather Shop Doci, voor de scherpste prijzen die er op het web te vinden zijn!